Életmód

Rózsaszín műpéniszt talált a kutyus séta közben, a rabjává vált – fotók

Műpénisszel a szájában kellett sétáltatnia kutyáját a 21 éves Sophie McGrattannak, miután az eb a séta alatt talált szexjátékot sehogy sem volt hajlandó elengedni. A járókelők azt hitték, hogy dildó a fiatal lányé, amitől teljesen kikészült.

Csak egy átlagos kutyasétáltatásnak indult, a légiutas-kísérőként dolgozó, 21 éves Sophie McGrattan akkor még nem sejtette, hogy élete egyik legmegalázóbb szituációja vár rá. A nő kutyája a séta alatt egy rózsaszín műpéniszt talált, amelynek teljesen a megszállottja lett, és egész séta alatt magánál tartotta.

Sophie teljesen megszégyenült, főleg akkor, amikor építőmunkások mellett sétáltak el, ők pedig egyszerre vonyítottak fel.

Sophie annyira undorodott a dildótól, hogy nem tudta elvenni a kutyájától, de megosztotta a Twitteren a fotókat, ahogy kutyája büszkén feszít, szájában a műpénisszel, amivel még nagyobb hibát követett el. Ismerősei ugyanis azt gondolták, hogy Sophie saját használatú szexjátékára tett szert szeretett kutyája.

„Zavarba ejtett az emberek száma, akik azt hitték, hogy az az enyém” – mondta Sophie a Sunnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top