Életmód

Négy hónapra bezár az egyik budapesti bevásárlóközpont

Teljes átalakuláson esik át a kispesti Shopmark bevásárlóközpont.

Négy hónapon keresztül zárva fog tartani az egyik budapesti bevásárlóközpont, a Határ út és az Üllői út kereszteződésében található Shopmark. A Zoom.hu információi szerint az egykori Europark április 23. és augusztus 23. között tart zárva. Ez idő alatt a hírek szerint teljesen átalakítják a bevásárlóközpontot: kívül és belül is megújul, illetve új üzleteket is ideköltöztetnek.

Europark (forrás: Wikimedia)

Europark (forrás: Wikimedia)

Az átalakítás pontos részleteit egyelőre nem közölték, de a korábbi tervekben szerepelt többek között az épület homlokzatának átalakítása, illetve hogy a főbejárat előtt egy olyan közösségi területet is létrehoznak, ahol rendezvényeket, vásárokat lehet majd tartani.

A kispesti bevásárlóközpont tavaly esett át tulajdonosváltáson: akkor az üzemeltetést a Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap vette át, amelyet a Diófa Alapkezelő Zrt. képvisel. Ekkor nevezték át Europarkról Shopmarkra.

A Zoom.hu azt írja, a zárva tartásról szóló hír a Shopmark honlapján is megjelent, időközben azonban ismeretlen okokból törölték közleményüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top