Életmód

Kigúnyolták a duci lányt, mert rövid ruhát merészelt felvenni

A megalázott tini mellett rengetegen kiálltak az interneten, de aztán visszapörgették a Twitter-oldalát...

Kétségbeesett üzenetet küldött édesanyjának egy Bailey nevű tinilány az iskolából. Azt kérte tőle, hogy azonnal vigyen neki egy pólót és egy farmert, mert át akar öltözni. A duci lány ugyanis aznap combközépig érő egyberuhában ment iskolába, a társai azonban könyörtelenül kigúnyolták, és fotókat készítettek róla.

A lány fotói és az édesanyjával folytatott üzenetváltás később felkerültek a Twitterre. Hogy ő maga osztotta meg vagy valaki más, azt már nem tudni, mindenesetre rengetegen retweetelték a bejegyzést, és tömegek álltak ki Bailey mellett.

„Ez nem helyes. Összetört a szívem. Hogy lehetnek ilyen idióták az emberek?” – írta valaki.

Ezzel azonban nem ért véget a történet, ugyanis páran visszapörgették Bailey saját Twitter-oldalát is, ahol megtalálták a lány korábbi bejegyzéseit, melyekben rasszista és homofób megjegyzéseket tett. Ezek után sokan megjegyezték, hogy bár a testszégyenítés, a zaklatás és gúnyolódás undorító dolog, Bailey mégsem méltó a támogatásukra, hiszen ő maga is bánt másokat olyasmiért, amiről nem tehetnek.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top