Életmód

22 évre rács mögé küldték a négy idős párját megmérgező fekete özvegyet

A francia nő kimondottan az idős férfiakra utazott, pénzt szerzett tőlük, meglopta őket, kettőt pedig halálosan megmérgezett.

Négy gazdag szerelmét is megmérgezte a francia Patricia Dagorn, akit 22 év börtönre ítéltek. A kétgyerekes anya, akit Franciaországban fekete özvegynek neveznek, el akarta venni tőlük a vagyonukat. A Bors azt írja, a nőt egy 64 éves és egy 85 éves férfi halálával kapcsolatban ítélték el. A nő leitatta az idős férfiakat, és titokban nagy mennyiségű váliumot és metadont adott nekik.

Kiderült, hogy Dagorn több mint 20 férfit csábított el, hozzáférést szerzett a bankszámlájukhoz. Az egyik idős férfi holttestét azután találták meg, hogy nem sokkal korábban egy hatmillió forintos csekket írt a nőnek.

Dagorn társkereső ügynökségeken, és apróhirdetéseken keresztül ismerte meg a férfiakat, kimondottan az idősekre utazott. Egy 87 éves férfi megengedte, hogy nála éljen rendszeres szex ellenében.  Arra is volt példa, hogy beleíratta magát a végrendeletbe.

A főügyész „narcisztikus perverznek” és pszichopatának nevezte a nőt. Harminc évre rács mögé küldte volna, de végül 22 évet kapott mérgezés, kiszolgáltatott emberek halálának okozása és lopás miatt.

Az 55 éves nő eddig is börtönben ült, miután lopásért, csalásért és rablásért korábban öt évre ítélték. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top