Életmód

Titkos szobát talált garázsa alatt a család

Az sem kizárt, hogy további titkos helyiségek is feltárulnak még a házban.

Kedd hajnalban furcsa robajra ébredt egy család az amerikai Idaho Fallsban. Lementek a földszintre, de mivel semmi rendkívülit nem találtak, visszafeküdtek aludni. 

A nap folyamán aztán a család egyik tagja kiment a garázsba és megdöbbenve látta, hogy a helyiség betonja beomlott, alatta pedig egy szoba nyílt meg, aminek a létezéséről eddig nem tudtak, és az ingatlan-nyilvántartásban sem szerepelt. A szoba ráadásul nem is volt üres.

A feltárult helyiségben polcokat, azokon pedig gyerekjátékokat, női táskát, hajcsavarókat és egy régi levelet is találtak.

A tulajdonos felvette a kapcsolatot a biztosítóval, az egy mérnököt küldött a károk felmérésére. A szakember is meglepődött azon, hogy ilyen sokáig bírta a garázs betonja, mely alig 5 centi vastag volt. A mérnök szerint az sem kizárt, hogy további titkos szobákat is találnak még a házban.

Az ingatlan az ötvenes években épült, két évtizeddel később pedig felújították, és felhúztak rá még egy emeletet. A titkos szoba valószínűleg bombatámadás elleni menedéknek épülhetett.

East Idaho News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top