Életmód

A Tetrishez szeretne feleségül menni a nő, aki most szakított számológépével

A 20 éves Noorul Mahjabeen Hassan 2016 szeptemberében kezdett el járni a Tetrisszel, miután zátonyra futott kapcsolata a Pierre nevű számológéppel.

Noorul Mahjabeen Hassan, vagy ahogy ő hívja magát, Fractal Tetris Huracan már több mint egy éve jár együtt a Tetrisszel és most úgy érzi, megérett az idő arra, hogy örökre összekössék életüket. A 20 éves lány azt mondja, most már napi 12 órát játszik a Tetrisszel mobiltelefonján, számítógépén vagy Gameboyán, szereti a Tetris ihletésű tárgyakat, például a játék egyik építőkockáját mintázó párnáját vagy tetrises fülbevalóját is. De Fractal számára a legnagyobb elégedettséget az jelenti, mikor jó sorokat épít a színes formákból, és eltüntetheti a felhalmozódó építőkockákat.

„Szerintem a Tetris gyönyörű, a tökéletességre sarkall, stimulálja az agyad. Fizikailag pont azt érzem, amit mások a párkapcsolatban – hogy megtaláltam az igazit” – magyarázza Fractal. A lánynak egyébként nem ez az első párkapcsolata, amiben nem ember a másik fél: korábban járt már Pierre nevű számológépével, volt már szerelmes iPodba és GPS-be is. Sőt, azt mondja, emberhez sosem vonzódott.

Fractal azért osztotta meg történetét, mert reménykedik benne, hogy így enyhítheti az objektum-szexualitás (vagy objektofília – a tárgyak iránt érzett szexuális vonzalom) körüli stigmát. A lány azt mondja, nem árt senkinek, így nem érti, miért lenne problémás, ha történetesen házasságra is lépne a Tetrisszel.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top