nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Túlsúlya miatt alázták meg a férfit az étteremben

Túlsúlya miatt alázták meg a férfit az étteremben

Az étterem menedzsere fogdosni kezdte a férfi hasát, miközben arra biztatta a vendégeket, készítsenek róla fotót.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Jumbo Chinese Buffet étterem egyik vendége, Scott Chapman, elmondása szerint hatalmas megaláztatást szenvedett el a minap. A hely menedzsere odalépett hozzá, és megragadta a túlsúlyos férfi hasát, majd azt „gyurmázva”, felszólította a többi vendéget, hogy készítsenek fényképet a „hatalmas srácról”. Chapman a barátjával ebédelt, ezért ő is hallotta, ahogy a menedzser ezeket a szavakat intézte a fotózkodós incidens előtt Chapmanhez:

Túl nagy vagy, sőt hatalmas. Senki nem tud elmenni melletted.

Chapman se köpni, se nyelni nem tudott, az egyik pincérnőtől kérdezte meg, jól hallotta-e, amit a férfi mondott neki. Mivel a nőt is sokkolta az eset, megkérdezte, Chapman szeretne-e beszélni a menedzserrel, de ő csak túl akart lépni a kínos helyzeten. Ezután jött csak a fotózkodás, amihez a menedzser hozzáfűzte az előbb már említett, kedves megjegyzéseit. Chapmant mélyen felzaklatta az ügy, érthetően. 

Forrás: Mercury

Amúgy is sok szorongással és depresszióval küzdök. Folyamatosan attól tartok, hogy az emberek figyelnek, miközben eszem. Sok problémám van a méretem miatt, erre jön valaki, aki még inkább felhívja erre a figyelmet, és a legfájóbb pontodat találja el. Igazi csapást mért a bizalmamra. Ez diszkrimináció. Megdöbbentő volt az egész, bár nem ez az első alkalom, hogy az emberek megjegyzéseket tesznek rám.

Miután Chapman nyilvánosságra hozta a mélyen sértő és megalázó ügyet, az étterem hivatalosan is bocsánatot kért, és ingyenes étkezést ajánlott fel a férfinak kompenzálásképp. Csodálkoznánk, ha lenne kedve még egyszer betenni a lábát az étterembe. Chapman mindezek ellenére nem szerette volna, ha elbocsájtják a menedzsert, csak azt, hogy az ott dolgozók kapjanak némi edukációt arról, hogyan illik bánni a vendéggel. Reméljük, hogy egyszer és mindenkorra megtanulja a menedzser is, mi a módi.

Metro

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon