Életmód

Gúnyolódott a séf az átvert vegán vendégein

Eléggé rosszul ítélte meg a helyzetet Laura Goodman vezető séf, amikor azt hitte, vicces az, ha kitálalja, hogy vegán vendégeinek valójában nem vegán ételeket adott, és azok a szerencsétlen emberek ezt még csak észre sem vették. A séfet azonnal lemondatták.

A brit Carlini éttermeknek egészen addig volt vezető séfje és társtulajdonosa Laura Goodman, amíg Facebookon el nem kezdett gúnyolódni az általa átvert vegán vendégeken. Goodman egy csoportban írt arról szombat éjjel, hogy péntek este jött hozzá egy ítélkező vegán, aki úgy feküdt most le, hogy még mindig azt gondolja, hogy ő egy vegán. Amikor a csoport egy másik tagja rákérdezett, hogy mire gondolt, Goodman azt válaszolta, hogy valójában többes számot kellett volna alkalmaznia, hogy nem egyikük nem vegán, hanem többen sem. 

Mondani sem kell, hogy a vegánok és a nem vegánok egyaránt felháborodtak a séf meglehetősen etikátlan hozzáállásán, Goodman posztjai pedig hamar kikerültek a csoportból, ezzel még több szemrehányó és dühös kommentelő szabadult rá. Villámgyorsan tette tönkre a nő az éttermek hírnevét, a TripAdvisor és Google oldalaira ömlöttek a negatív értékelések, a Facebook-oldalt pedig le is kellett kapcsolni a tiltakozás hatására. 

Goodman vőlegénye és társtulajdonosa, Michael Gale elmondta, hogy halálos fenyegetéseket is kaptak, ezért végül szerdán közleményben kért elnézést, ebben jelentett be azt is, hogy Laura Goodman lemondott. 

Goodman hozzátette, hogy nagyon sajnálja, ami történt, és hogy nem kevert húskészítményt az ételekbe, hanem tejet adott hozzájuk.

(via 444)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top