Életmód

Összefogás: rengetegen segítenek a karácsonykor árván maradt három gyereknek

Folyamatosan érkeznek a felajánlások annak a három gyereknek a családjához, akik karácsonykor maradtak árván, miután az édesanyjuk meghalt.

Van, aki ruhát, pénzt vagy mosószert küldött a családnak, mások szobafestést, fürdőszoba-burkolást ajánlottak a nagyszülőknek. Ők ugyanis így is szűkösen élnek, a házukat sem tudják felújítani egy ideje – számolt be az RTL Klub Híradója.

Az édesanya nővére a Facebookon is sok felajánlást kapott, még külföldön is gyűjtenek nekik.

A tragédia után a hatéves kislányból időnként kitör, mi történt. A legkisebb gyerek is szótlanabb, még nem érti, miért nem mehet haza. A legnehezebben a legnagyobb fiú viseli a történteket, alig szólal meg. A nagyszülők azt tervezik, a téli szünet után pszichológust keresnek, hogy segítsen feldolgozni a traumát.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Fegyverneken három gyerek maradt árván, miután édesanyjuk karácsony reggelére meghalt. Valószínűleg epilepsziás rohamot kapott. Édesapjuk még tavasszal halt meg. A gyerekek, akik közül a legidősebb 9 éves, a nagyszülőkhöz kerültek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top