Életmód

Ezt jövendöli a híres vak jósnő 2018-ra

A mára legendássá vált bolgár jósnő 1996-ban meghalt, de jövendölései a mai napig velünk maradtak. És 2018-ra világrengető változásokat ígér!

A híres vak látó, a bolgár Baba Vanga állítólag megjósolta 9/11-et, a Brexitet, az ISIS felemelkedését és számos természeti katasztrófát is.És bár az asszony 1996-ban, 85 évesen elhunyt, jóslatait maga mögött hagyta, hogy több információval felvértezve tekinthessünk 2018-ra.

A balkáni Nostradamusnak két jóslata is volt a következő évre: az egyik szerint Kína lesz a következő szuperhatalom, amely még az Egyesült Államokat is legyőzheti, a másik azt mondja, hogy „újfajta energiát” fedeznek majd fel a Vénuszon. Az első megállapításban, úgy tűnik, igaza van, mondjuk, ehhez nem is kellett nagyon jósnak lenni. A második már sokkal ködösebb, ezért nehéz mit kezdeni vele, de tény, hogy a NASA 2018 júliusában tervezi indítani szondáját, amely a napszél természetét vizsgálja majd, szóval nem a Vénuszon landol ugyan, de ennyi tévedést talán megbocsáthatunk Baba Vangának.

 

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top