Életmód

Elfogták az angyalföldi bitcoinos rablókat

Hamar megérezték a változás szelét az angyalföldi rosszfiúk, akik már bitcoinváltás ürügyén szedik el a gyanútlan emberek pénzét.

Már az utcai bűnözők is felfedeztél maguknak a digitális valutát, a bitcoint. Az angyalföldi nyomozók most elfogtak egy bűnbandát: azt ígérték egy palimadárnak, hogy átváltják a pénzét bitcoinra, de persze nem így történt.

A történet szereplői a 43 éves K. George és társa, a 19 éves R. Péter. Az idősebb elkövető szenteste előtt egy nappal egy XIII. kerületi házba hívta a férfit, akivel korábban arról állapodott meg, hogy pénzét digitális fizetőeszközre, bitcoinra váltja át.

A kriptovalutára vágyó férfi el is ment a Balzac utcai házhoz, ám a lépcsőházban R. Péter rátámadt, késsel megfenyegette, és elvette tőle a táskáját, majd kirohant a házból. Ott már várta őt édesapja, majd autóval menekültek el a helyszínről.

Az angyalföldi nyomozók a sértett feljelentése után  2017. december 27-én este mindhárom férfit elfogták egy VIII. kerületi lakásban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top