Életmód

Hősei köszöntötték születésnapján a tűzoltórajongó kisfiút – fotók

Irigylésre méltó születésnapi ajándékot kapott a 4 éves Zalán, akinél nagyobb tűzoltórajongó fiúcskát nem is lehetne találni Székesfehérváron. A lánglovagok egy igazi tűzoltóautós utazással lepték meg a srácot, akinek december 24-én van a születésnapja.

Különleges kéréssel fordult egy székesfehérvári édesanya a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz. Gyermeke december 24-én ünnepeli negyedik születésnapját, amit rendhagyó meglepetéssel szeretett volna emlékezetessé tenni a család.

Fotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy, Fejér MKI

Az édesanya azt kérte a tűzoltóktól, hogy Zalán hadd utazhasson egy igazi tűzoltóautóval, amit a fehérvári tűzoltók örömmel teljesítettek.

Fotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy, Fejér MKI

„A székesfehérvári hivatásos tűzoltók december 24-én reggel látogatták meg a laktanya közelében lakó gyermeket, aki mit sem sejtve várakozott testvérével, Bogival a Mancz János utcai lakásuk előtt. A kisfiú szemei felragyogtak, mikor meglátta a kanyarban feltűnő nagy piros autót, s mikor megtudta, hogy hozzá érkeztek, kicsit megilletődve, félénken bújt édesanyjához, de örömét nem tudta leplezni. A tűzoltók felsegítették Zalánt és családját a gépjárműfecskendőbe, és a kívánság is teljesült, a negyedik születésnapját ünneplő kisfiú az otthona közelében egy kör erejéig egy igazi tűzoltóautóval utazhatott” – számol be a remek születésnapról a katasztrófavédelem.

Fotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy, Fejér MKI

Fotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy, Fejér MKI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top