Életmód

Ezek lesznek a legmenőbb esküvői dekortrendek 2018-ban

Ha 2018-ra tervezed az esküvődet, nem árt már most elkezdeni a készülődést – mutatjuk a jövő év legmenőbb dekortrendjeit!

Az esküvőszervezést nem lehet elég korán elkezdeni! Szerencsére már most sem kell sötétben tapogatóznunk, ha 2018-ban is trendi esküvőt szeretnénk, ugyanis máris lehet tudni, mik lesznek igazán menők a jövő szezonban. Ha jövőre tervezzük a nagy napot, ilyen dekorációkkal lehet érdemes tervezni:

Feliratos lufik

A laza, kézírásos feliratok, pláne ha a lufin jelennek meg, különösen divatosak lesznek jövőre, ugyanis a jövő év esküvőtrendjei a lazaságról, játékosságról és a bohém sikkről szólnak!

Organikus részletek

Virágból persze minden esküvőn bőven van, de jövőre bátran készítsünk akár teljes falfelüteket beborító vertikális kerteket is!

Neon szerelem

2018-ban neonfényben úsznak majd a lagzik: válasszunk egyszerű formákat vagy akár feliratos verziókat is!

Töménytelen fodor

Nemcsak az esküvői ruhákon lesz menő a romantikus, burjánzó fodor, hanem a dekorációban megjelenő textileken is. Például mint ennél a terítő–széktakaró kombinációnál:

Geometrikus formák

A lágy anyagokat, vibráló neonfényeket és bohém virágáradatot nyugodtan ellensúlyozhatjuk egy kis geometrikus eleganciával.

Mindörökké bársony

Az idei őszi, téli divatban hódít a bársony, és ez a népszerűség még a 2018-as esküvői trendekbe is átszivárog. Készülhetnek bársonyból a terítők, szalvéták vagy más apróbb részletek is:

 

Nézegess még több mesés esküvői trendet az NLCafén:

 

HuffingtonPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top