Életmód

A tökéletes karácsonyi reklám, amit minden macskás megért

Valószínűleg nincs olyan macskás háztartás, ahol ne várnák a karácsonyt egy egészen pici gyomorgörccsel. Egy macskatápot gyártó cég remekül ráérzett a lényegre.

Mintha egy különös laborkísérlet helyszínén lennénk: egy steril, fehér szoba, rogyásig tömve mindenféle karácsonyi dekorációval. Természetesen ott a feldíszített karácsonyfa, de van kisvasút, fényfüzérek, diótörő-figurák és egy teljes karácsonyi vacsora, sült pulykával a közepén.

De van valami furcsa a szobában: a falon körben kisméretű, átlátszó csapóajtók, piros és zöld lámpákkal. Az ajtók mögött macskák, amelyek ámulva nézik a cicamennyországot. Mennyi izgő-mozgó, csüngő izé! De jó lenne rajtuk csimpaszkodni, lepofozni vagy formátlanná rágni MINDET!

A négylábúak egyre türelmetlenebbek lesznek, míg egyszer csak zöldre vált a lámpa, és a macskák beszabadulnak a karácsonyi tárgyak közé. Jaj a díszeknek, a szalagoknak, a ajándékoknak és a norvég mintás sálaknak, sőt, az egyik jószág még a kisvasutat is megtámadja, ráadásul menet közben.

A reklám poénját nem lőnénk le, azt bárki megtekintheti az alábbi videón. Akinek van otthon cicája, valószínűleg egyetértően bólogat: valahogy így néz ki egy tökéletesen célzott reklámfilm.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top