Életmód

Elege lett az anyának, hogy a férje szerint nem csinál semmit, ezért videóra vette egy napját

A 35 éves nő szerint a férfiak nem hiszik el, hogy az anyasággal mennyi feladat jár, ha otthon van valaki a gyerekkel.

Gemma Chalmers felvette videóra az egész napját, miután a párja beszólt neki, hogy anyaként egész nap nem csinál semmit. A 35 éves skót műkörmös akkor akadt ki, amikor a kedvese egyik nap elment munkába, és azt kívánta neki, élvezze a szabadnapját.

A nyolcperces videón Gemma bemutatja, hogy korántsem unatkozik, rengeteg teendője van otthon. Felöltözteti a kétéves fiukat, Kayle-t, kitakarítja a játszószobát, a konyhát és a hálószobát, majd elviszi a gyereket egy játszóházba – mindezt délelőtt.

Később hazamennek, leteszi a gyereket aludni délután, elintézi a mosást, karácsonyi ajándékokat csomagol és vacsorát készít, mielőtt a fiút beszédterápiára viszi. Miután hazaérnek, készít egy teát, és megcsinálja az egyik ügyfele körmét. A vendég távozása után összepakol, ételt készít magának, majd esti mesét olvas Kayle-nek, és lefekteti.

Egész nap anya vagyok. És mellette takarító, sofőr, szakács, mesemondó, nővér, játszótárs, egy totyogó birkózóedzője, tanár, művészeti vezető, csiklandozóbajnok, stylist, öltöztető, mosónő, bevásárló és még sok más.

Miután megosztotta a videóját, Gemma számtalan pozitív visszajelzést kapott. Azt mondja, miután az anyák megmutatták a férjeiknek a felvételt, egyik se mert beszólni nekik.

Igaz, a saját párját még nem sikerült meggyőzni, a férfi azt mondja, ennyi mindent nem csinál meg egy nap. Így az is lehetséges, hogy újabb videót készít.

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top