Életmód

Azt hitte, többé nem lehet anya, most három fia mellé hatosikreket szült

Azután, hogy januárban elveszítette negyedik gyermekét, Courtney Waldrop úgy gondolta, talán már nem lesz több gyermeke. Csakhogy a sors másképp rendelte.

Tegnap éjjel, rövid vajúdás után és mindössze négy perc alatt világra jöttek a Waldrop család hatosikrei. A három fiút és a három lányt szüleik Lyke-nak, Blunak, Tagnak, Riversnek, Rayne-nek és Rawlingsnak nevezték el. Mind a hatan remekül vannak annak ellenére, hogy a várandósság 30. hetében jöttek világra.

A büszke anyuka, Courtney a People magazinnak elmondta, mikor januárban kiderült, hogy elveszítette negyedik gyermekét, azt hitte, nem lesz már több gyermeke. „Rettenetes érzés volt. Már csak azért is, mert világéletemben könnyen teherbe estem, a problémák mindig ezután következtek. Genetikai hajlamom van arra, hogy nehezebben hordjak ki egy gyermeket, mint más anyák.”

Kép forrása: Daily Mail

Férjével, a 35 éves Erickel a vetélés után részt vettek egy termékenységi kezelésen, de már nem reménykedtek abban, hogy sikerrel járhatnak. Pedig így történt. A júniusi ultrahangon Courtney orvosa hat pici szívverést talált. „Egyszerre voltunk nagyon boldogok, ugyanakkor rettenetesen féltünk is. Hiszen a több gyerek több komplikációt is jelentett” – vallja be Courtney, akinek az egész terhesség alatt gondot okozott, hogy megfelelő mennyiségű tápanyagot vigyen be.

„Az orvosom már az elején azt mondta, képtelenség, hogy a várandósság végéig hordjam az ikreket. Felvetette annak lehetőségét is, hogy elvesznek néhány magzatot, hogy esélyt adjanak a többinek, de ebből nem kértünk.” Courtney-t végül a várandósság 25. hetében ágynyugalomra kötelezték, hogy aztán öt héttel később, császármetszéssel világra hozza az ikreit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top