Életmód

Kiverte a biztosítékot a szentendrei önkormányzat naptára

Kisebb botrány lett abból, hogy Szentendre önkormányzata a helyben alkotó Krizbai Gergely grafikus munkáival színesítve adott ki egy határidőnaplót. A díjnyertes alkotásokat is felsorakoztató kiadványban valóban feltűnik egy fütyi.

Megosztó önkormányzati naptárt sikerült kiadnia Szentendrének, amiben Krizbai Gergely, neves grafikus munkái is láthatók. Krizbai számos esetben dolgozott már együtt a Duna-parti város vezetésével, neki köszönhető számos szentendrei rendezvény újra gondolt arculata is.

Viszont a fiatal alkotó díjnyertes alkotásait is tartalmazó határidőnapló megosztja a szentendreieket. Az RTL Klub riportjában megszólalók többsége persze helyén tudja kezelni az első pillanatra valóban ijesztőnek tűnő képeket is tartalmazó naplót, sőt van, aki saját magának is szeretne egy példányt.

A megosztó határidőnaplóból 500 példány készült, az önkormányzat elsősorban protokoll célokra szánja őket, de meg is vásárolhatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top