Életmód

Féltékeny párja arra kényszerítette a nőt, hogy meztelenül sétáljon az utcán

A férfi videóra vette, hogyan alázta meg barátnőjét, aki állítólag más férfiakkal váltott üzeneteket.

A 26 éves Jason Melo két órán át lakásukban kínozta barátnőjét – miközben közös, két hónapos gyermekük is velük volt –, majd kilökdöste a hidegbe, és arra kényszerítette, hogy a nő meztelenül sétáljon az utcán, a New York-i Harlemben. Mindeközben többször lekurvázta, és azzal is fenyegette, hogy megöli. A nő megalázását telefonjával videóra vette, és több ismerősének is elküldte, majd a felvétel nyilvánosságra került az interneten. Mindezt azért tette, mert a nő mobiljában más férfiaktól származó üzeneteket talált.

Miután a videó felkapottá vált a közösségi oldalakon, Melo megpróbált ehhez kapcsolódó „rajongói emléktárgyakat” árulni, többek között pólókat, sapkákat, melyekre a barátnőjének címzett durva szidalmait nyomtatta rá.

A férfit letartóztatták, és bíróság elé állították, pere már több mint másfél éve húzódik. Azzal védekezik, hogy nem verte meg a barátnőjét, és azt mondja, hogy rabtársai az ő pártján állnak, sőt azt mondják, durvább dolgokat is tettek volna a nővel. Mi több, állítása szerint még a nyomozók között is akad, akik gratulált neki tetéhez.

A nő szerint ugyanakkor Melo igenis megverte őt. A történtek óta fél, a lakását alig hagyja, el és a közös gyermekük nevelése köti le szinte minden idejét.

Ha a férfit minden ellene felhozott vádpontban bűnösnek találják, akár 7 évre is börtönbe kerülhet.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top