Életmód

Egy egész világ állt az osztálytársai által zaklatott kisfiú mögé

A texasi fiú anyukája a napokban osztott meg szívszaggató videót kisfiáról, amelyben Keaton azt tudakolja, miért bántják őt az osztálytársai?

„Csak szeretném tudni, hogy miért vannak olyan emberek, akik másokat bántanak? Mi a céljuk ezzel? Mi a jó nekik abban, ha gonoszak másokkal, és kínozzák őket, pedig nem is tettek semmit?” Az általános iskolás korú, texasi kisfiú, Keaton Jones könnyek között tette fel ezeket a kérdéseket édesanyjának, aki úgy érezte, csak úgy segíthet neki, ha egy egész világgal megosztja azt, ami fiával történik.

A szívbemarkoló videóban Keaton beszél arról, hogy zaklatói miatt már nem mer elmenni ebédelni sem. Amikor anyukája arról kérdezi, hogy mit csináltak vele ebéd alatt, amiért ennyire fél, Keaton elmondja, hogy tejet öntöttek rá, és sonkaszeleteket aggattak a ruhájára. A kisfiú sírva vallja be azt is, hogy az őt zaklató gyerekek másokat is piszkálnak ugyanúgy, mint őt.

„Egyáltalán nem szeretem, amit csinálnak velem, de azt még jobban utálom, amit másokkal csinálnak. Egyáltalán nincs ez jól, hogy ezt megtehetik” – mondta anyukájának, majd hozzáteszi, őt általában a hangja és az orra miatt csúfolják, és rendszeresen azt vágják a fejéhez, hogy egy igazi barátja sincs.

Az emberek különbözőek, de ettől még nem kellene őket kritizálni miatta. Hiszen a különbözőség nem az ő hibájuk! Ha te is egy vagy azok közül, akiből viccet csinálnak az osztálytársai, ne vedd fel. Maradj erős, még akkor is, ha nehéz. Én csak tudom.

Keaton a videót azzal zárta, hogy talán egy szép napon majd könnyebb lesz ez az egész. Arra azonban nagy valószínűséggel nem számított, hogy a segítség ilyen hamar érkezik majd. Miután anyukája közzétette a videót, a felvétel viharos gyorsasággal terjedni kezdett az interneten, és végül a hollywoodi hírességekhez is eljutott, akik közül szinte mindenki egy emberként állt Keaton mögé.

Keaton többek között támogató üzenetet kapott Hihetetlen Hulk megtestesítőjétől, Mark Ruffalótól, Chris Evanstől, vagyis Amerika kapitánytól – aki nem mellesleg a következő Avengers-film Los Angeles-i díszbemutatójára is meghívta –, Luke Skywalkertől, vagyis Mark Hamilltől, sőt még a rapper Snoop Doggtól is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top