Életmód

Két év alatt 181 kilót fogyott együtt a szerelmespár

A 27 éves Lexi és 29 éves barátja, Danny két éve, szilvesztereste fogadták meg, hogy fogyókúrába kezdenek. Ketten együtt azóta 181 kilót fogytak.

Az, hogy szerelmespárként vágtunk bele a fogyókúrába és az életmódváltásba, számtalan módon vált hasznunkra” – kezdte az ABC Newsnak adott interjúját Lexi Reed. A 27 éves amerikai nő és 29 éves barátja, Danny két éve, szilveszterkor fogadta meg egymásnak, hogy lefogynak, mert a fiatal nőnek elege lett abból, hogy a családjában és a baráti társaságában is ő a „kövér lány.”

Csak egészséges akartam lenni. Álmomban sem gondoltam volna, hogy végül ilyen nagy utat teszünk majd meg” – tette hozzá Lexi, aki az elmúlt két évben 137 kilót fogyott. „Azokon a napokon, amikor erőtlennek és kedvetlennek éreztem magam az edzéshez, Danny tartotta bennem a lelket. Ráadásul mindig együtt készítettük az ételünket, együtt tűztük ki a következő heti célt, szóval a közös fogyókúra végül nemcsak a testünkön látszódott meg, hanem a párkapcsolatunkon is.”

Lexi azt mondja, a közös élmény erősebbé tette a kapcsolatukat. Danny pedig arról mesélt a lapnak, hogy a legnagyobb kihívás az ételekhez való viszonyuk megváltoztatása volt. „A fogyókúrát megelőzően sosem főztünk magunknak. Ha megéheztünk, mindig a közeli étterembe mentünk, vagy csináltunk valami félkész ételt.”

A fiatalok 2018-nak már reményekkel telve és boldogan vágnak neki. „Nincsenek rá szavak, hogy elmondjam, mennyire boldog vagyok. Már nem vagyok a saját testem foglya, és ez elmondhatatlan érzés” – zárja Lexi, aki biztos benne, hogy a fogyókúrát jövőre is folytatni fogják párjával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top