Életmód

Szellemmel szexelt a nő a barátjával való szakítása után

Bánatát akarta enyhíteni az állítása szerint szellemmel közösülő nő.

A Londonan élő Sian Jameson szakítás utáni bánatát akarta enyhíteni, ezért úgy döntött, összejön valakivel egy alkalom erejéig. Ez a valaki nem volt más, mint egy szellem. Legalábbis Jameson ezt állítja.

Az egész úgy kezdődött, hogy a nő fogta magát, és elutazott Walesbe, mert otthon minden a barátjára emlékeztette. A nő egy 16. századi, a központtól távol lévő házat bérelt ki, ahol egy jóképű férfit ábrázoló festmény különösen megragadta Sian figyelmét. 

Sian először élvezte az egyedüllétet, író lévén pedig inspirálta a vidéki táj. 

„Nagyon élveztem, hogy csak egyedül vagyok, azon is elgondolkodtam, hogy akarok-e még valaha társat.”

Ám az egyik éjszaka valami nagyon furcsa élményt élt át a nő.

„Arra ébredtem egy reggel, hogy egy fiatal, jóképű, hosszú, sötét hajú férfi fekszik mellettem az ágyban, teljesen felöltözve. Az alak volt a festményről. Furán nézett ki, mintha csillámlott volna a széltől meglebbenő függöny mögött. Azt hittem, álmodom, de rájöttem, teljesen éber vagyok. Hirtelen hozzám ért a férfi, ami furán hűvös és könnyű volt. Tudtam, hogy egy szellem. Szeretkezni kezdtünk. Nagyon gyengéd volt. A teste puha volt és könnyű. Egyáltalán nem beszélgettünk, csak telepatikusan kommunikáltunk.”

Forrás: Jacqui Deevoy

Sian azt mondja, egy órát töltött együtt a férfivel, aztán elaludtak. Mire a nő felébredt, a férfi eltűnt mellőle. Sian elgondolkodott, vajon tényleg megtörtént-e vele az egész, majd úgy ítélte meg, egy nagyon igazinak tűnő, éber álomról lehetett szó.

Néhány nappal később azonban a szellem visszatért a Sianhoz. 

„Reggel megjelent, újra szeretkeztünk, de ezúttal láttam aztán, ahogy a férfi felkel, felöltözik, majd elhagyja szobát. A hálószoba ajtajából néztem őt, és láttam, hogy valami elhalványul, miközben távolodott. Követni kezdtem, de eltűnt.”

Sian hetekig nem bírt másra gondolni, mint a szellem férfira, megosztotta élményét néhány közeli barátjával, akik őrültnek gondolták. Azóta a nő viszont kapcsolatban van, elvileg egy hús-vér férfival, és úgy véli, csak álom lehetett, ami vele történt, viszont élete legjobb szexuális kalandját kapta meg, véleménye szerint.

Nos, örülünk mindennek, de reméljük, csak a szakítás uáni fájdalom zavarta össze Sian fejét…

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top