nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Nyilvánosan alázták meg az anyukát a ruhája miatt a boltban

Nyilvánosan alázták meg az anyukát a ruhája miatt a boltban

Egy másik vásárló alázta meg a boltban az anyát ruhája miatt.
NLCafé
f Ajánlom

Charli Stevens öt hónapos kisfiával vásárolgatott egy élelmiszerboltban, amikor egy vadidegen, középkorú nő odalépett hozzá, és azt mondta neki, hogy túl kicsi rá a ruhája. Stevens teljesen ledöbbent, és csak annyit tudott kinyögni, hogy „Elnézést?”. Válaszul a nő megismételte a véleményét, majd hozzátette, hogy Stevens teste túl nagy ahhoz, hogy ilyen ruhát viseljen. 

Az anya nem tudta, hogy reagáljon az idegen kijelentésére, és elsírta magát. A másik nő még mindig nem hagyta abba, és így folytatta kéretlen mondandóját:

„Nem akarok aljas lenni, de talán át kéne gondolnod, mit veszel fel, mielőtt kilépsz a lakásból.”

Az idegen nő a nyilvános sértegetés után megfordult, majd elment. Stevens visszapakolta kosara tartalmát a polcokra, majd kisietett az üzletből az autójához. Miután hazaért, csak akkor kezdte feldolgozni a történteket, majd klaviatúrát ragadott, és rögtön megosztotta a megalázó incidenst az interneten, amihez csatolt egy fotót is aznapi viseletéről, egy széles mosoly kíséretében. És milyen jól tette! Ne hagyjuk magunkat, bátran vállaljuk csak fel azt, amik vagyunk! A másik meg morogjon magának, nem igaz?

Yahoo

Megosztás Facebookon