Életmód

Heti 21 bucit evett meg a mikrós hamburgerfüggő nő, most leszokott

Több mint negyven kilót fogyott a nő, aki mikrós hamburgeren élt évekig.

A 20 éves Alisha-Kate Armstrong 22-es méretű lett (ez nálunk a 54-esnek felel meg), miután tavaly megszületett lánya, Tilly. A nő hosszú időn keresztül tulajdonképpen mikrós hamburgeren élt, amit szupermarketben és benzinkutakon lehet kapni. Emellett nem vetette meg a pizzát, a gyrost, a chipset, a fehér kenyeret és persze az édességet sem. Armstrong annyira meghízott, hogy már szinte nem tudta ellátni kislányát, otthonról pedig nem mozdult ki, mert szégyellte a testét.

A nő akkor döntött úgy, hogy változtatnia kell, amikor szaladgáló kislányát próbálta elkapni, de nem kapott levegőt, annyira elfáradt pár mozdulattól is. Armstrong addig akár heti 21 mikrós hamburgert is megevett, de eltökélt volt, és felhagyott ezzel a rossz szokásával. 

„Visszagondolva teljesen meglep, hogy nem kaptam szívrohamot. Meg is ölhetett volna ez a sok szemét. Már a gondolattól is rosszul vagyok, hogy milyen sok sz@rt ettem. Lemondani az összes gyorskajáról volt a legnehezebb számomra. Ijesztő volt.”

Armstrong a leszokás utáni első hetekben elvonási tünetekkel küzdött, de szépen lassan egyre jobban lett. A nő most 10-es méretű (EU 40) ruhákat hord, és sokkal jobban érzi magát a bőrében. A barátai megdöbbentek, amikor meglátták a teljesen megváltozott nőt.

„Már nem érzem magam bekorlátozva. Együtt játszom a gyerekkel, régebben erre nem lettem volna képes fizikailag. Teljesen megváltozott az életem.”

Fotók Armstrongról és az eredeti cikk: Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top