Életmód

5 karácsonyi ajándék, amivel nem lehet melléfogni

Összegyűjtöttünk öt trendi és hasznos ajándéktippet, melyekkel nem igazán foghatunk mellé, ha ismerjük szeretteink, családtagjaink ízlését. Ráadásul árban is inkább közelebb állnak a valósághoz, ennek köszönhetően nem kell adósságokba verni magad az ünnepek előtt.

1.  Ha a párod már régóta vágyik egy olyan botmixerre, amivel hatékonyan tudja eldolgozni az alapanyagokat, de közben a többi lakót sem ébreszti fel, akkor megfelelő választás lehet a Sencor 800 W-os botmixere. A fokozatmentes fordulatszám-szabályozásnak köszönhetően sokféle alapanyag feldolgozható vele, a rozsdamentes toldalék pedig forró hozzávalók mixelésére is alkalmas.

 

Sencor SHB 4450WH – 16 890 Ft

2.  Karácsonykor sokan keresik az ízléses, ámde hasznos ajándékokat. A SodaStream Genesis szódakészítő géppel rengeteg ásványvizes palack cipelésétől óvhatjuk meg a jövőben azt a személyt, akit megajándékozunk vele. Egyetlen SodaStream-patronnal 60-80 liter szénsavas víz készíthető, amivel 40-50 darab 1,5 literes ásványvizes palack cipelésétől mentesülhetünk.

 

SodaStream Genesis – 18 990 Ft.

3.  Népszerű ajándéknak számít ilyenkor a vízforraló, melyekből egyre több színes változat kapható a boltokban. A Sencor 2150 W-os teljesítményű vízforralója kilencféle színben érhető el, így mindenki megtalálhatja azt az árnyalatot, amely a legjobban passzol a konyhájába.  

Sencor SWK 1770 – 9490 Ft

4.  Rengetegen ajándékoznak az ünnepek alkalmából karórát. Kiváló ajándék lehet a Sheen rozékeretes, fehér bőrszíjas órája, mely a Casio professzionális technológiáját alkalmazza. Az elegáns karórát a számlapot díszítő Swarovski kristályok és a különleges kékes-ezüstös színvilág teszik igazán különlegessé.

Sheen SHE-3054PGL-2AUER – 48 490 Ft

5.  A stílusos karórák már nem csak a felnőttek kiváltságai közé tartoznak. A Casio gyerekeknek is kínál karórát, mely fehér műanyag szíjjal és többféle számlapszínben, például rózsaszínben és világoskékben is elérhető. Ezt az órát kifejezetten úgy tervezték meg, hogy akár úszáshoz, fürdéshez is fel lehessen venni. 

Casio LRW-200 – 9990 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top