Életmód

Szemetet éget a lakásában, a szomszédok félnek tőle

Már négyszer gyújtott tüzet egy férfi a szombathelyi lakásában, szemetet égetett a szobája közepén. A szomszédok tartanak attól, hogy a férfi egyszer rájuk gyújtja a társasházat.

Egy harminc év körüli férfire és teljesen lelakott szombathelyi lakására panaszkodnak a szomszédok az RTL Híradójában. A férfi családja a vörösiszap-katasztrófa után kártérítésként kapott egy lakást, amely azonban mostanra borzalmas állapotba került. 

A tűzoltókat többször kellett riasztani a lakásba, mert a szomszédok szerint a férfi szemetet égetett a szobája közepén. Azt mondják, hogy elmérgesedett a helyzet köztük és a férfi között, s ennek legfőbb oka az, hogy egyszer kihívták hozzá a rendőrt, mert a férfi betörte a kapu üvegét. 

A társasházban 14 család él, közülük többen attól tartanak, hogy a szomszéd rájuk gyújtja egyszer a házat, mert a rendőrségi ügy után ezzel fenyegette meg a lakókat. A  lakók feljelentést tettek a rendőrségen, és a jegyzőhöz is fordultak. Utóbbi a Híradóval közölte, hogy az önkormányzat nem tud fellépni a férfival szemben, szerinte az lehet a megoldás, ha a ház többi lakója birtokvédelmi eljárást indít a bíróságon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top