Életmód

Megvédte plus size modelljét a neves sportmárka

Minden nőnek jár, hogy jól érezhesse magát testmozgás közben, függetlenül attól, hogy milyen alkatú.

Az Academy sportmárka plus size nőknek szánt kollekciót dobott piacra, a kapcsolódó kampányhoz pedig magától értetődő módon egy plus size lányt választottak modellnek, Anna O’Brien személyében.

A nő elmondta: neki és a hasonló alkatú nőknek, akik szeretnének mozogni, komoly problémát jelent megfelelő méretű edzőruhát találni. Épp ezért nagy segítség számukra egy ilyen kollekció.

A trolloknak persze nem tetszett, hogy egy sportmárka a plus size nőkkel is foglalkozik, és bemutatja, hogy ők is élhetnek aktív életet.

„Ez undorító. Azt sugalljátok, hogy kövérnek lenni jó. A kövér embereknek szégyenkezniük kellene, nem büszkének lenni” – írta egy James nevű troll.

A sportmárka azonban megvédte modelljét: „Szia, James! Az Academynél azt valljuk, hogy minden nőnek ugyanolyan lehetőségek járnak, hogy élvezhesse a sportot és a szabadban töltött időt. Éppen ezért továbbra is a testalkatok széles skáláját fogjuk reprezentálni. Különbözőek vagyunk, de az aktív élethez való lehetőségeinknek nem szabad annak lenniük.”

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top