Életmód

Kés nélkül tünteti el a karikákat és a ráncokat egy új eljárás

Egy nyűgös munkanap után indultam a Boráros tér felé, a kettes villamos üvegének visszatükröződésében néztem a szemem sötét karikáit. Gondoltam, na, ha ezzel tudnak valamit kezdeni, akkor ezentúl hiszek a mikroáramban.

Úgy nyitottam be a Tinódi utca rácsos kis kapuján, hogy nem igazán tudtam, mire számítsak. Tudtam, hogy Györgyi vár, és tényleg mosolyogva nyitott ajtót, elpárolgott minden szorongásom a kis stúdióban. Azért írok inkább stúdiót, mert egyáltalán nem olyan, mintha egy orvosi rendelőbe lépnél be. Sok minden fából van, a nyers színű fát pedig jól kiegészítik a fehér bútorok és a nyers téglafal. A QuantumMed tényleg nem tűnik orvosi rendelőnek, pedig két orvosnő alapította, akik mikroárammal, fájdalom és vegyi anyagok nélkül, a szervezet öngyógyító képességét stimuláló módszerrel dolgoznak. Én Sapphirre kezelésre mentem.

Forrás: QuantumMed

Györgyi nagyon kedves, egy közös teázás is belefér, amíg elmagyarázza, hogy pontosan mi történik majd velem, amíg csukott szemmel ülök egy fotelban.

  • „Az emberi testben minden funkció elektronikus alapú. A szervek, a mirigyek, az öngyógyító sejtek – ezek mind elektronikusan működnek. Az elektromosság megerősíthet vagy fokozhat minden testfunkciót. Képes az izomhártyákon keresztül áramot vezetve bárhova eljutni a testben. Ezek a korszakalkotó vizsgálatok azt mutatják, hogy a fény és az elektromosság szinte rögtön áthatol a testen. Ennek fényében a rendszeres alacsony feszültségű áram testbe való vezetése igen hatékony a sérülések gyógyításában” – derül ki Darren Starwynn kutatásaiból, aki keleti orvoslással foglalkozik.

Nagyon egyszerűen arról van szó, hogy a mikroáram segíti a bőröd öngyógyítását, csökkenti a ráncokat, a karikás szemeket, mindeközben pedig relaxál és nyugtat. Nyilván, ha az ember lánya, meghallja a mikroáram szót, felmerül a kérdés, hogy ez nem fáj-e. Györgyi kedvesen elmosolyodik, és rázza a fejét. Szerencsére tényleg nem éreztem semmi rosszat az égadta világon.

Egy finom, forró tea és a nyűgös napom után beültem a fotelba, jó, lehet, hogy inkább befeküdtem. Györgyi egy fejpántot tett a homlokomra, és kaptam egy fülhallgatót is. Beindult a zene, Györgyi lekapcsolta a villanyt, és pár másodperc alatt egy másik világba kerültem. A legfájdalommentesebb szépítkezési beavatkozásom volt ez, amit valaha átéltem. Néha megfogdostam a fejpántot, hogy tényleg történik-e valami, mert nem éreztem semmit a lazultságon kívül. Ha meditáltál már valaha, akkor semmi meglepetés nem érhet a kezelés alatt. Ha nem, akkor pedig képzeld el azt, hogy egy kellemes hang vezet egy képzeletbeli szobában, csak arra kell figyelned, hogy ne kalandozzanak el a gondolataid. Csupa szép dolgot kell elképzelned, miközben a háttérben egy relaxáló, kellemes zene szól, és olyan gyorsan repül el az az egy óra, hogy észre sem veszed. Szívesen fejezném be így minden stresszes munkanapomat.

Előtte-utána fotók Forrás: QuantumMed

A végén Györgyi jön, „leszerel”, és alaposan megnéz magának, ő látja már rajtam, amit én csak pár másodperc múlva fogok a tükörben. Magam sem hittem volna, de a karikáim eltűntek, és annyi látszik rajtam, mintha egy jó kiadós alvás után kisimult volna az arcom, vagy éppen most jöttem volna vissza szabiról. Hazafelé aztán már a 17-es villamos ablaküvegében nézegettem az arcom, és tényleg nyoma sem volt a pár órával korábbi karikáknak. Amit a következő napokban még tapasztaltam, hogy sokkal jobban beszívta a bőröm a fincsi kis krémjeimet. És annyira szép, hogy a végén megkaptam, amire minden nő és valószínűleg férfi is vágyik, ha már aláveti magát bármilyen szépészeti beavatkozásnak, hogy az egyik kolléganőm ebédnél megkérdezte, hogy mi történt az arcommal, mert látja rajta, hogy valami megváltozott, mintha kevesebb ráncom lenne.

Ha szeretnéd, hogy hasonló kényeztetésben legyen részed, kattints ide az elérhetőségekért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top