Életmód

Egy nap alatt kétszer nyert kaparós sorsjeggyel, 110 milliót vitt haza

Kétszer kapart sorsjegyet október 30-án egy észak-karolinai nő, és mind a kétszer nyert is. De nem is akármennyit: átszámítva 110 millióval lett gazdagabb egyetlen nap és két kaparás alatt.

Kimberly Morris egy 20 dolláros Diamond Dazzler elnevezésű kaparós sorsjegyet vásárolt október 30-án. Teljesen ledöbbent, amikor látta, hogy a 10 ezer dolláros ( 2,6 millió forintos) nyereményt kaparta le. Bár nagyon örült a szerencséjének, de az ő igazi álma az volt, hogy egyszer az egymillió dolláros nyereményt szerzi meg. 

Így, miután felvette a pénzt a lottótársaság irodájában, Morris elhatározta, hogy ismét szerencsét próbál, és vett egy másik Diamond Dazzler sorsjegyet. Egészen elképesztő, de a háromgyerekes anyuka ezúttal az áhított egymillió dolláros nyereményhez jutott hozzá, így aznap összesen az adók befizetése után 417 ezer dollárral (azaz nagyjából 110 millió forinttal) lett gazdagabb.

Morris választhatott, hogy 20 éves életjáradékként, 50 ezer dolláros összegekben, vagy egyszerre veszi-e fel a nyereményt. Az egyösszegű kifizetést választotta.

(via Fortunaweb.hu)

Címlap: MTI Fotó/Czeglédi Zsolt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top