Életmód

Lemásolta lánya Instagram-képeit az apa – már több követője van, mint lányának

Chris Burr Martin Instagram-oldala viccnek indult, ám végül hatalmas siker lett: legújabb fotóit immár több mint 150 ezren várják napról napra.

Az apuka, aki néhány hónapja azzal lett világhírű, hogy újraértelmezte, sőt még újra is alkotta lánya gondosan megtervezett Instagram-fotóit, most a People magazinnak adott interjút. Miután kiderült, hogy mára több követője van, mint a lányának: míg Cassie-t nagyjából 70 ezren követik, Chris Burr Martinnak több mint 150 ezer rajongója van.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az én oldalam egyáltalán nem működhetne, ha nem lenne a lányom oldala. Ő az, aki az alapot szolgáltatja az újabb és újabb fotókhoz” – vallja be az édesapa, aki őszintén bevallja, egyáltalán nem számított arra, hogy a vicces, egyébként viccnek szánt képeiért ilyen sokan fognak majd rajongani.

„Biztos voltam benne, hogy néhány hét után teljesen kifullad a dolog, és érdektelenné válnak a képeim, de aztán nem így lett” – mondja Chris, majd hozzáteszi, azért volt haszna is, hogy megtanult bánni a közösségi médiának ezzel a részével. „Naná, hogy szoktam nézegetni más oldalakat, de főleg a lányomét. Olvasgatom a kommenteket is, és előfordult már, hogy felhúztam magam a srácok kommentjein.”

#Halloween #October1st #selfiedad #selfiedaughter

Burr Martin (@therealburrmartin) által megosztott bejegyzés,

Az apa elmondja, nem egy olyan srácot tett már helyre, aki nem odavaló, szexista vagy épp gyűlölködő kommentet hagyott Cassie egyik képe alatt. Hozzátette, ma már sokkal jobban odafigyel arra is, hogy milyen képekből csinál paródiát – ma már egyébként nem csak Cassie-t, de más családtagjait is kifigurázza: „Nem árt figyelni, mert ha egy kép felkerül az internetre, szinte lehetetlen eltüntetni onnan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top