Életmód

Lealázták a nőt, aki a Facebookon szólt be a műsorvezető szűk ruhájára

Jan biztosan nem teszi ki majd az ablakba, amit a közösségi oldalán kapott. Mi pedig csak reméljük, hogy legközelebb senkit sem kritizál sem az alakja, sem a ruhája miatt.

A középkorú brit nő, Jan Shedd szerda délelőtt valamiért úgy érezte, jól teszi, ha beszól a Channel 8 elnevezésű tévécsatorna egyik bemondónőjének, Demetria Obilornak a külsejére. Jan – az azóta már eltávolított – Facebook-posztjában szóvá tette, hogy Demetria a testalkatához képest túlságosan szűk ruhába bújt, amitől úgy néz ki, mint egy kötözött sonka, és hogy egyáltalán nem való a képernyőre.

Mikor közzétette gyűlölködő posztját, Jan minden bizonnyal nem számított azokra a reakciókra, amiket a posztja végül kapott. Barátai, ismerősei és néhány vadidegen, akiket a felhajtás csalt Jan oldalára, egyáltalán nem osztották ugyanis az ő véleményét, sőt!

öltözködés, kritika

Kép forrása: Daily Mail

Demetria! Ne foglalkozz Jan véleményével, csak azért támadott rád, mert reggel megijedt a saját tükörképétől” – írta az egyik hozzászóló, mire egy másik azzal válaszolt, hogy Jan valószínűleg azért akadt ki a bemondónő ruhájára, mert féltékeny rá.

A Daily Mail című brit bulvárlap az ügyben megkérdezte a műsorvezetőt is, aki elmondta, hogy bár nem találkozott Jan posztjával, hálás azoknak, akik a védelmére keltek. „Ilyen az alakom, ilyennek születtem. Sajnálom, ha Jannek ez nem tetszik, de nem fogok sem felmondani, sem elbujdokolni, csak azért, mert neki nem tetszik az alakom vagy az öltözködésem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top