Életmód

Együtt csinálta meg a nagy fogyást anya és fia

Összesen 133 kilótól sikerült megszabadulnia az anya–fia párosnak, miután teljesen száműzték a gyorskajákat étrendjükből.

Ursula Pipernek egy ponton nemcsak saját hatalmas testével, hanem fia súlyával is szembe kellett néznie. Az asszony bevallottan imádta a zsíros, egészségtelen gyorskajákat, ezt a rossz szokását pedig sikerült fiának is átadnia, így mind a kettejükre veszélyes mértékű túlsúly rakódott.

Mikor ez már egészségügyi kockázatott jelentett, az anya-fia páros elhatározta, hogy változtat életén. Száműzték a káros gyorskajákat étrendjükből, és sikerült összesen 133 kilótól megszabadulniuk – Ursula 57, fia, Robert pedig 76 kilót fogyott. Mindketten azt mondják, a másik nélkül nem sikerült volna, Ursula pedig nagyon büszke rá, hogy ha már a gyorsételek falását tekintve rossz példát mutatott is, most végre valódi példaképpé válhatott nagy fogyásával.

 

TheSun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top