Életmód

Szép vagy ijesztő? Elképesztő teste van ennek a súlyemelő nőnek

18 hónap pihenő után újra sportolni kezd a súlyemelő nő.

A testépítő Natalja Kuznyecova 14 éves kora óta emel súlyt, azóta méretes izmokat növesztett. A most 26 éves nő 18 hónapra visszavonult a sporttól, ebben a hónapban látott neki a munkának újra.

Forrás: CEN/VK

Elképesztő kinézetű testéről nemrég fotókat is megosztott, ahogy másfél év kihagyás után egy moszkvai sporteseményre készül. A fekve nyomásban és súlyemelésben is több világrekordot felállított sportoló nemrég úgy döntött, edzőként folytatja tovább karrierjét. 

Kuznyecova, aki számos izmának köszönhetően most 90 kilót nyom, annak reményében kezdett el anno edzeni, hogy felszedjen pár kilót, de hamar az edzés és a súlyemelés megszállottja lett. A nő mindennap több órán át edz keményen, emellett szigorú, fehérjeporral kiegészített étrendet követ.

Forrás: CEN/VK

Bár a nőnek 194 000 ezer követője van az Instagramon, számos gyűlölettel teli kritikát kapott testét illetően, de már nem foglalkozik velük, megtanulta figyelmen kívül hagyni ezeket, csak arra figyel, hogy neki mi a jó.

Forrás: CEN/VK

 

Forrás: CEN/VK

 

Forrás: CEN/VK

 

Forrás: CEN/VK

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top