Életmód

Katasztrofális körmöket kapott, miután összeveszett a manikűrösével

A fiatal nő azért osztja meg a történetét, hogy senki mással ne fordulhasson elő az, ami vele megesett.

„Nem szépítem, egyáltalán nem voltam elégedett az eredménnyel: az új körmeim egyenetlenek voltak, rossz szögben ragasztották fel őket, és még csak nem is tapadtak megfelelően” – kezdte történetét Katie Bennett. A nő a brit Metronak elmondta, a gondok akkor kezdődtek, mikor mindezt szóvá tette a manikűrösének.

Legfeljebb főiskolás lehetett a körmösöm, aki a kritikát hallva azonnal bedühödött. Egy kolléganője igyekezett menteni a helyzetet, de kevés sikerrel. Végül úgy döntöttem, nem fizetek ezért a trehány munkáért, és ott akartam hagyni a szalont, de megállítottak az ajtóban, és a rendőrséggel fenyegettek.

manikűr, kiszolgálás, műköröm

Kép forrása: metro.co.uk

Katie azt mondja, ezután belement abba, hogy a korábbi manikűrös távolítsa el a körmeit. „Külön kértem, hogy óvatosan távolítsa el a műkörmöket, nem szerettem volna, ha az eredeti körmeimnek vagy a kezemnek bármi baja lesz. A nő ehhez képest durva volt, és kapkodott. Többször mondtam neki, hogy fájdalmat okoz, de nem hallgatott rám. Mikor végzett, még neki állt feljebb, és ő akart kidobni az üzletből.

manikűr, műköröm

Kép forrása: metro.co.uk

Katie azt mondja, szerinte a legnagyobb baj az volt, hogy a manikűrös azt hitte, azért nem akar fizetni, mert ingyenkörmöket akar. „Keresek eleget ahhoz, hogy meg tudjak engedni magamnak egy 35 fontos manikűrt” – jelentette ki a fiatal nő, aki azért hozta nyilvánosságra a vele történteket, hogy mással mindez még csak véletlenül se fordulhasson elő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top