Életmód

Megdöbbentő, mit ajánl a nőknek a Puncs.hu sugarbaby-társkereső oldal

Akinek eddig bármilyen kételye lett volna azzal kapcsolatban, hogy mi mehet a Puncs.hu nevű társkeresőn, annak a Vidéki Csajok, az Átlátszó.hu egyik blogja nyitja fel a szemét.

Egy hónapot töltött fent a puncs.hu társkereső oldalon a Vidéki Csajok blog szerzője, aki ezalatt 142 férfitól közel 800 üzenetet kapott, amelyekben szinte mindenki fizetős szexet kínált. Alkalmi együttlétért 20-150 ezer forint között, míg havi fix szexmunkáért 150 és 400 ezer forint közti ajánlatokat kapott.

A puncs.hu magát azzal reklámozza, hogy tehetős férfiakat – sugar daddy – hozna össze fiatal, dekoratív és anyagi támogatást kereső lányokkal. A blogger viszont egy hónapos kísérlete után arra jut, hogy inkább házas emberek keresnek szeretőt pénzért.

A 142 férfi többsége házas volt, de ez nem akadályozta őket abban, hogy titkos szeretőt vagy extrémszex-partnert keressenek. A családapák mellett jelentős arányban képviseltették magukat azok, akik hivatásos lányokat toboroztak, akár Miskolcra, akár Hollandiába, vagy épp tehetős férfiak orgiájára, lányonként kétmillióért.

Egy-két komolyabb beszélgetésen és családalapítós ajánlaton túl a férfiak csak szexkapcsolatot keresnek a Puncs.hu-n, ami nem sokban tér el egy normál társkeresőtől, csak itt nyíltan támogatják a lányokat.

A szerző végül felteszi a kérdést: a prostitúció kapott egy újabb platformot?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top