Életmód

Hős rendőr ünnepelt a szülinapos kisfiúval, akit ottfelejtettek az iskolában

A nyolcéves kisfiúért senki nem jött el az iskolába születésnapján, ezért a kiérkező rendőr úgy döntött, kicsit feldobja a napját.

Miután az iskola egyetlen megadott számon sem tudta elérni a nyolcéves kisfiú rokonait, a wisconsini rendőrséghez fordult segítségért. Mikor Darryl Robinson, a fiatal tiszt kiérkezett, azonnal felismerte a fiút, akinek szülei rács mögött vannak, és akit nagyszülei nevelnek testvéreivel együtt.

Az iskolában elárulták, hogy a kissrácnak épp születésnapja van, Robinson pedig úgy döntött, megpróbálja kicsit különlegesebbé tenni a napját. A rendőr körbefurikázta az izgatott kisfiút autójában, majd meglepte egy menüvel egy közeli McDonald’s-ban. Az alatt a 45 perc alatt, míg próbálta elérni a nagypapát, Robinson lelkesen játszott és beszélgetett a fiúval, aki így legalább egy kicsit úgy érezhette, tényleg megünneplik szülinapját.

A sztorit a helyi rendőrség osztotta meg Facebook-oldalán, és azonnal rengeteg like-ot és megosztást bezsebeltek vele – bár Robinson azt mondja, ő egyszerűen csak a munkáját végezte.

 

CNSNews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top