Életmód

45 kilót adott le egy év alatt a háromgyermekes anya

A terhességei alatt hatalmas túlsúlyt szedett fel az anya. Aztán elege lett, változtatott, és megszabadult tőle.

A 31 éves Louise Gibbs egy 11 és és 5 éves kislány, valamint egy 1 éves kisfiú édesanyja. A korábban 38-as méretet hordó nő a terhességei alatt 115 kilóra hízott meg, és 50-es méretű ruhákat kellett hordania. Amikor kitűzték a harmadik gyermeke keresztelőjének időpontját, a nő érezte, hogy változtatni akar. A célja az volt, hogy az idén szeptemberre tervezett eseményre beleférjen egy 42-es méretű ruhába. 

Daily Mail

Mivel azonban közeledett a karácsony, így nem fogott bele azonnal az életmódváltásba. Az ünnepeket még végigette, januárban kezdett el diétázni. Áprilisig közel 10 kilót sikerült leadnia, de az étrendjében még mindig számos felesleges tétel szerepelt. Hogy könnyebben megszabaduljon ezektől is, csatlakozott egy fogyókúrás klubhoz, ahol segítettek neki összeállítani a megfelelő étrendet.

Mivel mindig is szeretett sétálni, rászokott arra, hogy mindenhová gyalog megy, kisfiát a babakocsiban tolva. Naponta legalább 40 percet sétált így, ami szintén segített neki a fogyásban.

Daily Mail

Az elmúlt hónapokban mintegy 45 kilótól szabadult meg. A kisfia keresztelőjén az eredetileg tervezettnél egy számmal kisebb, 40-es ruhát viselhetett.

A külseje annyira megváltozott, hogy akadnak olyan ismerősei, akik egyszerűen nem is ismernek rá, de a kislánya osztálytársai is megjegyezték már, hogy milyen jól néz ki.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top