Életmód

Évekkel ezelőtt durván bántalmazta a férje – most ingyen megjavította a fogait egy orvos

A texasi nőnek a verés után sikerült elmenekülnie bántalmazójától, de a törött foga egészen mostanáig emlékeztette őt arra, amit el kellett szenvednie.

„Valahányszor belenéztem a tükörbe, vagy mosolyogni szerettem volna, eszembe jutott a törött fogam” – kezdte történetét a Buzzfeed News amerikai hírportálnak a 28 éves Kyleigha Scott. A fiatal anyuka ezután elmesélte azt is, hogyan szerezte a sérülést: az agresszív férje egy este részegen jött haza, és veszekedni kezdtek, mire a férfi szó nélkül lefejelte a nőt.

„Szerencsés vagyok, mert röviddel az eset után sikerült elmenekülnöm tőle a lányunkkal, de a verés emléke egészen mostanáig elkísért. Ha visszanézem az azóta készült képeket, amiken a lányom és én szereplünk, az látszik, hogy alig-alig mosolygok a fotókon. Pedig boldog pillanatok voltak ezek, de annyira szégyelltem a fogam, hogy inkább nem mosolyogtam.”

A fiatal anyuka életét egy jószívű fogorvos, bizonyos dr. Kenny Willstead változtatta meg, miután vállalta, hogy teljesen ingyen helyreállítja a fogsorát. Kyleigha eredetileg azért jelentkezett be az orvoshoz, hogy kihúzassa az egyik bölcsességfogát. „Arra, hogy megjavíttassam a fogam, nem maradt pénzem, mondtam is a doktornak, hogy legfeljebb egy év múlva tudok rászánni valamennyit, ha eleget spóroltam a dologra.”

A fogorvos azonban segíteni szeretett volna az anyukának, ezért teljesen ingyen vállalta a helyreállítást. „Jó érzés volt segíteni, és most őszintén, mennyi időmbe került? Tíz percembe?” – tette fel a kérdést dr. Kenny Willstead, majd hozzátette, örömmel tölti el a tudat, hogy a segítségének hála Kyleigha újra teljes életet élhet. „Ez minden pénznél többet ér.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top