Életmód

Csillogó gyöngyökből készít bogaras ékszereket

Julia Frolovát a rovarvilág formái, színei és mintái inspirálták, ő viszont kitin helyett gyöngyből formázza meg az ékszerként viselhető állatokat!

Első hangzásra talán furcsa ötlet lehet bogarakról mintázni az ékszereket, de ha jobban belegondolunk, az apró állatok szivárványos színei, íves formái és izgalmas mintázatai nagyszerű inspirációt jelenthetnek egy művész számára! Az orosz ékszerkészítőt Julia Frolovát már régen megihlette a rovarvilág, ezért kezdte el gyártani meseszép, gyöngyökből készült bogaras ékszereit. Az aprólékosan kidolgozott brossokhoz különleges ékköveket, japán gyöngyöket, valódi igazgyöngyöt és Swarovski kristályokat is felhasznál – így születnek meg a csillogó molylepkék és gyöngyházfényű szitakötők.

„Hiszek benne, hogy minden lánynak lehet és kell is hogy legyen neki egyedi tervezésű ékszere, olyasmi, ami nem jön vele szemben az utcán” – magyarázza Frolova. Az biztos, hogy az ő alkotásai pontosan ilyenek!

Nézegess még több különleges ékszert az NLCafén:

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top