Életmód

Szemtetoválása miatt fél szemére megvakulhat a modell

Hatalmas hibát követett el a fiatal modell, amikor úgy döntött, lilára tetováltatja a szemgolyóját.

Múlt hónapban csináltatott szemtetoválást Catt Gallinger kanadai modell. A 24 éves lány lilára színeztette a szemgolyóját. Az eljárás lényege, hogy színes festéket fecskendeznek a kötőhártya alá, ez színezi el a szemgolyót.

Nem sokkal a beavatkozást követően a szeme bedagadt, és a festék folyni kezdett belőle, ezért a lány orvoshoz ment. Szteroidos szemcseppet írtak fel neki, de ettől nemhogy nem javult az állapota, hanem egyenesen rosszabb lett. Három héttel később a festék elkezdett összehúzódni a szaruhártyája körül, elhomályosítva a látását.

Fotó: Facebook

Az orvosok szerint vagy a tű mérete nem volt megfelelő, vagy nem kellőképpen steril körülmények között végezték a beavatkozást, ezért fertőződhetett el a lány szeme.

Jelenleg úgy tűnik, hogy tartós károsodást szenvedett, fél szemére elveszítheti a látását, vagy csak homályosan fog látni, de még az is előfodulhat, hogy el kell távolítani a szemgolyóját.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top