Életmód

70 kilót fogyott, és modell lett az egykor 120 kilós lányból

Hat éven keresztül pokoli lelki traumákat kellett kiállnia annak a fiatal lánynak, aki két év kőkemény munkával tudott megszabadulni a felesleges kilóktól.

A most 23 éves Angelina Denk saját bőrén tapasztalta, mit jelent az iskolai bántalmazás: 12 éves korától egészen 18-ig a legsúlyosabb megaláztatásoknak volt kitéve azért, mert ducibb testalkattal áldotta meg az ég. A folyamatos lelki terror súlyos jojódiétához vezetett: elkezdett egyáltalán nem enni, amitől annyira lefogyott, hogy nem maradt semmi ereje. Ettől annyira rosszul érezte magát, hogy újra elkezdett enni, 120 kilósra hízott – és újra pokolian érezte magát a bőrében. A végső csapást egy ismerőse mérte rá, aki combjai nagyságára tett egy gonosz megjegyzést – ami pont elég rosszindulatú volt ahhoz, hogy a fiatal egyetemista felszívja magát, és egy kivitelezhető edzés és étkezési tervet készítsen magának. Annyira eltökélt volt, hogy két év alatt 70 kilótól tudott megszabadulni, testét pedig magabiztosan vállalja – immár modellként. 

120 kiló mínusz 70

Előtte–utána fotók mutatják a német diáklány bámulatos átalakulását.

Ma már nyoma sincs a narancsbőrnek és a felesleges kilóknak

Angelina ma már modellként is megállja a helyét

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top