Életmód

Gyalázkodástól félt, de csak pozitív visszajelzést kapott fotóira a plus size lány

A fiatal texasi pár eljegyzésekor romantikus fotósorozatra vállalkozott, a lány bátor képeit pedig már az egész internet imádja.

Stephanie és vőlegénye Arryn nem hivatásos modellek, csak fotós barátjuk, Bria Terry kedvéért vállalkoztak a fotósorozatra. A gimis kora óta plus size Stephanie számára persze ez nem volt egyszerű feladat – bár most már igyekszik felszegett fejjel járni nagyobb testével is, korábban sok önértékelési problémát okozott neki alakja.

A fotós oldalára feltöltött képek azonban szinte rögtön világhírűvé váltak, a megosztásokat pedig nem gúnyolódó kommentek, hanem elismerés, támogatás és sok szeretet kísérte. Stephanie azt mondja, borzasztóan jólesik neki a sok pozitív komment, hirtelen jött hírnevét pedig arra használja, hogy kiálljon a plus size szépség mellett: „Próbálok kilépni a komfortzónámból azzal, hogy olyan holmikat is viselek, amik nagyon tetszenek nekem, de amikről a társadalom nem gondolja, hogy illő lenne a plus size lányokhoz, például crop topokat, szűk ingeket, rövid ruhákat és sortokat. Kihúzom magam, mosolygok, és nem szégyenkezem.” A lány azt mondja, a fotózás jó élmény volt számára, még sosem érezte ennyire dögösnek és magabiztosnak magát. Az pedig már tényleg csak hab a tortán, hogy az egész internet is így gondolja. 

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top