Életmód

130 macskával élt együtt egy nő 25 négyzetméteren – videó

Mintegy 130 alultáplált macskát mentettek ki a francia rendőrök egy nő 25 négyzetméteres lakásából. A cicák menhelyre, a 60 éves nő pedig a pszichiátriára került.

Macskákkal játszódott le a 101 kiskutya egyik jelenete: akárhová néztek az állatvédők a 25 négyzetméteres lakásban, mindenhol macskák voltak. A rendőrök azután kaptak értesítést, miután a szomszédok egy cicát láttak kirepülni az emeleti lakás ablakán – írja a The Local.

A rendőröket kegyetlen látvány, elviselhetetlen szag, 130 macska, illetve egy mezítláb járó, rongyokba öltözött nő fogadta az aprócska lakásban. Az állatvédők négy napon keresztül jártak vissza a macskakakival borított lakásba befogni az alultáplált cicákat, amelyek egy lyukon keresztül a padlásra is feljutottak.

Az ablakon kiesett vagy kidobott cicát megműtötték, de állapota három nap után sem javult, így el kellett altatni. A cicákat befogadó nő ellen a rendőrség állatkínzás miatt nyomozást indított, jelenleg egy pszichiátrián ápolják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top