Életmód

Alig 8 kilót hízott második gyermekével a kockás hasú kismama

Sarah Stage jelenleg a várandósság nyolcadik hónapjában jár második gyermekével, de olyan lapos a hasa, hogy azt se mondanánk meg róla, hogy terhes.

A fitnesz- és fehérneműmodellként dolgozó Sarah Stage nem először kavar nagy vihart az internetre töltött kismamafotóival. A fiatal modellnek ez a második terhessége, de már első gyermeke érkezése előtt is százával kapta a felháborodott kommenteket a lapos hasa miatt. A netes felhasználók egy része ugyanis meg volt győződve róla, hogy a kismamának fontosabb a tökéletes külseje, mint a születendő gyermeke.

Ez persze Sarah szerint egyáltalán nem volt igaz. És nem igaz most sem, amikor épp második kisbabáját várja, a hasa pedig éppen olyan lapos és kockás, mint első terhessége előtt. A kismama a Cosmopolitannak nyilatkozott második babájáról, interjújában pedig elmondta: a kemény edzésekkel azonnal leállt, ahogy megtudta, hogy ismét várandós.

We're excited !!! #31weeks ???????? (????: @von_jackson glam: @makeupbybrittneynicole )

MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW ???????? (@sarahstage) által megosztott bejegyzés,

Ettől függetlenül még most is rendszeresen edz, mert úgy véli, a mozgás nemcsak neki, de a születendő babájának is jót tesz. Sarah kedden egy friss Instagram-posztban elárulta azt is, hogy második terhessége alatt, amelynek most már az utolsó trimeszterében jár, mindössze 8 kilót hízott. A fitneszkismama emellett közzétett magáról egy bikinis felvételt is, amely a terhesség 31. hetében készült, és amelynek készítése közben a baba “úgy rugdosódott, mint egy őrült”.

As I'm nearing #8months I've wanted to share what's been on my mind. Since I've announced my second pregnancy, I've had certain “Instagram medical experts” tell me what I should and shouldn't do.. And while I find some of the comments hilarious, I choose to only listen to my OBGYN and of course I also listen to MY body. If something feels off, I don't do it! I always do what's best for my growing baby and put him first! It's a proven medical fact that continuing exercising while pregnant has many health benefits for you and baby ???????????????? Clearly, I have greatly reduced the intensity of my workouts and stick to at home home exercises from my Fitness Ebook 2-3x a week. There are also some people who assume that since I am exercising while pregnant, that I'm obsessed with how I “look” but in fact I'm obsessed with maintaining a healthy lifestyle that will give my baby and myself the best possible quality of life ???? Alternatively, I don't judge anyone who chooses to not be active while pregnant etc. as it's their own life… I'm just sharing my pregnancy journey and appreciate the positive support from most of you ❤️ #thirdtrimester #7monthspregnant #8monthspregnant

MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW ???????? (@sarahstage) által megosztott bejegyzés,

Azoknak, akik azzal vádolnak, hogy a külsőm megszállottja vagyok, és hogy emiatt kockára teszem a babám életét, azt üzenném, hogy egészséges életmódot élek, hogy a gyerekemnek a lehető legjobb életet biztosíthassam. Nem ítélek el senkit, aki – ellentétben velem – lemond a mozgásról a terhessége alatt.

Olvass még többet a terhességről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top