Életmód

Szándékosan túl kicsi gyűrűt vett jegyesének, hogy így ösztönözze fogyásra

Chloe egész életében küzdött a túlsúlyával, végül élete legfájdalmasabb élménye adott neki elég erőt ahhoz, hogy felülkerekedjen rajta.

Chloe Cooper alig 16 éves volt, mikor találkozott azzal a férfival, akiről úgy hitte, élete párja lesz. A Chloenál öt évvel idősebb férfi, akinek nevét nem árulta el a Daily Mailnek, végül nem öregszik majd meg vele, de még így is komoly hatást gyakorolt a fiatal lányra.

“Néhány hónappal a megismerkedésünk után összeköltöztünk. Hagytam, hogy mindenben ő döntsön helyettem, hogy befolyásolja az életemet” – mesélte Chloe, aki elárulta azt is, gyerekkorától kezdve gondjai voltak a súlyával. “Nem tagadom, csak keveset mozogtam, ráadásul az evés volt a vigaszom, ha bántottak, vagy éppen, ha unatkoztam.

Szándékosan túl kicsi gyűrűt vett jegyesének, hogy így ösztönözze fogyásra

Chloe végül egy meglehetősen bizarr lánykérés után határozott úgy, hogy változtat eddigi életén. “Noha a barátom pontosan tudta, milyen méretű gyűrűket hordok, eljegyzésű gyűrűnek egy ennél sokkal kisebb választott. Mikor megkérdeztem, miért nem vett nagyobbat, azt vágta oda nekem, hogy majd felvehetem, ha kellőképpen lefogytam hozzá.”

Mondanunk se kell, Chloe ezután nem maradt sokáig együtt a férfival: a szakítás után pedig edzeni kezdett. “Sose gondoltam volna, hogy egyszer a saját súlyomnál jóval nehezebb dolgokat fogok emelgetni, és mégis így alakult” – mondja büszkén a lány, aki ma már, ha teheti, hetente hét napot edz, sőt hamarosan férjhez is megy majd. Olyasvalakihez, aki pont úgy és olyannak szereti, amilyen.

Olvass még többet a fogyókúráról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top