Életmód

Beszólt a felesége gömbölyű idomait éltető férjnek a leghíresebb plus size modell

"Miért estek hasra attól, ha egy férfi hozza az elvárható minimumot?" – tette fel a kérdést Instagram-oldalán Tess Holliday.

Múlt csütörtökön mi is írtunk arról a nem mindennapi szerelmi vallomásról, amelyet a 26 éves Robbie Tripp tett közzé Instagram-oldalán. Ebben a büszke férj hosszan ír arról, hogy kamaszként kortársai folyamatosan cikizték őt, amiért a teltebb lányok jöttek be neki, ma viszont boldog, hogy végül nem hagyta magát a magazinok szépségideálja által befolyásolni. Sőt! Most már ország-világnak ki meri kiabálni, mennyire odáig van plus size feleségéért és az ő legkülönbözőbb domborulataiért, amelyeket posztjában aztán részletesen fel is sorol.

When the internet calls you a fat slob so you gotta show em who who's boss ???? also I'm rly tempted to chop off my hair like dis ???????????? #effyourbeautystandards

Plus Model????Wife????Mom????Feminist???? (@tessholliday) által megosztott bejegyzés,

Nos, nem kell hozzá jóstehetség sem, Robbie posztja már a közzététel napján villámgyorsan kezdett terjedni a közösségi médiában, hogy aztán néhány nappal később a legnagyobb online portálok címlapjáról köszönjön vissza. A kétségtelenül önbizalom-növelési céllal közzétett poszt azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Többek között a leghíresebb plus size modell, Tess Holliday sem volt tőle különösebben elragadtatva. A modell Twitter-oldalán újraosztotta egy bizonyos @SoulThot cinikus posztját, amelyből az derül ki, hogy ha egy férfi kiáll egy plus size nő mellett, annak az eredménye rögtön kismillió lájk, plusz egy rakás cikk, amely megírja a dolgot. Az viszont, ha egy nő áll ki a saját teste, idomai, hurkái mellett, szinte szóra sem érdemes.

Tess azért osztotta meg a cinikus posztot, mert egyetért a tartalmával. Szerinte a netezők zöme egyszerűen túlértékeli Robbie posztját: “Ne essünk már hasra attól, ha valaki képes teljesíteni azt a minimumot, ami egy férfitől elvárható” – mondta Tess.

 Nos, szerinted igaza van Tessnek? Írd meg!

Olvass még többet a plus size-ról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top