Életmód

Kirúgták a nőt, amiért kollégája csokijából majszolt

Egy szelet csokoládé a munkájába került a 64 éves nőnek.

A 64 éves Juliane L. egy sérült gyerekeket elszállásoló otthonban dolgozott már több mint 30 éve, de idén februárban kirúgták állásából. Mindezt azért, mert állítólag megette egy kollégája csokoládéját, és bár nem mintha ez számítana ebben a szürreális esetben, de nem madagaszkári vaníliával átitatott szarvasgombaszeletről volt szó, csak egy mezei, 2,5 euró értékű csokoládéról. A nő bűnlajstromára egyébként az is felkerült még, hogy saját célokra használta a munkahelyi mosógépet.

Kirúgták a nőt, amiért kollégája csokijából majszolt

Az ügy végül bíróságra került, ahol megállapították, hogy más magántulajdonát ellopni nem szép dolog, de Juliane visszakaphatta állását egy figyelmeztetéssel. A mosógép privát célokra történő használatával nem foglalkoztak, ugyanis a bíróság szerint ez nincs lefektetve az intézmény szabályzatában.

Az asszonynak egyébként csak néhány éve van hátra a nyugdíjig, de a csokilopást egyáltalán nem bánta meg – azt mondja, emelt fővel folytatja munkáját, ugyanis szerinte semmi rosszat nem tett. 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top