Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Életmód

5 különleges képesség, amivel csak néhány ember rendelkezik

A most következő "trükkökre" csak nagyon kevés ember képes – vajon neked is van valamilyen szuper képességed?

1. Hajlékony nyelv

Tudsz kosárkát, palacsintát meg harmonikát csinálni a nyelvedből? Egy tanulmányban egyszer azt is megállapították, hogy melyik a legnehezebb figura: míg a résztvevők 63%-a volt képes a palacsintára, mindössze 1% tudott hármas hullámot hajtogatni.

5 különleges képesség, amire csak néhány ember képes 

2. Mozgó fülek

Körülbelül az emberiség 22%-a tudja mozgatni a fülét, de közülük is csak 18% képes mindkét fül mozgatására. Állítólag őseink még simán végeztek akaratlagos mozgást a fülekkel, de az evolúció során kikopott ez a jópofa, de felesleges képesség.

3. Hullámzó lábujjak

A lábujjak mozgatása nem nagy kunszt, de külön-külön mozgatni őket már igenis nagy kihívás. Elvileg csak nagyon kevés ember képes a kis lábujj külön mozgatására, de egyes kutatások szerint az erre képes férfiakkal érdemes vigyázni, mert általában nagyobb szabadságra vágynak!

4. Szexi szemöldök

Megvan az a csábos nézés, amikor csak az egyik szemöldöködet húzod fel? Ha meg tudod csinálni, örülj neki – ezek szerint jól szabályozod az arcizmaidat, és egyébként azt is jelenti, hogy a fülmozgatáshoz is érzéked lehet.

5. Hátrahajló hüvelykujj

Kicsit ijesztően néz ki, de elég különleges képesség, a hátrahajló hüvelykujjért ugyanis külön gén felelős, ami az ember 25%-ánál fordul elő.

BrightSide

Címlap

top