Életmód

7 testi hiba, amiktől nem kell kétségbe esni

Bizony senki sem tökéletes. Vannak bosszantó, apró testi hibáink, amiktől nem kell kétségbe esni, hiszen lehet őket orvosolni, vagy csak egyszerűen ki kell békülni velük és önmagunkkal...

1. Testszőrzet

Hair that grows naturally on your body is beautiful, and no one has the right to tell you your personal preferences are wrong.

Igen, meg tudja keseríteni a mindennapokat, és néha tényleg a pokolba kívánjuk a gyantázást, szőrtelenítést, de ettől függetlenül nem egy világraszóló testi problémáról beszélünk…

2. Narancsbőr

Don't let anyone make you think your cellulite is unsightly or ugly! It's just a normal part of your body, dammit!

Valljuk be, átkozzuk, ahol tudjuk. Van, aki folyamatos, beteges harcot vív ellene, van, aki megbékél vele. Ti melyik táborba tartoztok?

3. Ráncok, sötét karikák

Those dark circles under your eyes aren't ugly! We all have 'em, and it's fine!!!

Jómagam is kivagyok a szemem alatt szépen megülő sötét karikáimtól. Túl vagyok már mindenféle csodaszer kipróbálásán, de rá kellett jönnöm, hogy a legjobb taktika ellene, ha néha kicsit pihenek, és mondjuk alszom minimum 8 órát. 

4. Szőrös láb effekt

Whether or not you want to shave your legs is completely up to you! You're fucking amazing no matter what!

Oké, nyár közepén vagyunk, valóban több figyelmet igényelnek lábainak, de vigasztaljon a tudat, télen pár napot mindig lehet csalni a szőrtelenítési tortúrával. 

5. Striák

Stretch marks are just another badass part of your body's landscape! Wear those stretch marks like a badge of honor. Oh yeah, and fuck the haters.

Békélj meg vele, viseld büszkén, és tegyél rá, hogy más mit mond!

6. Körömügy

You don't have to be perfect or project a perfect image 24/7, and that includes having your nails perfectly manicured all the time.

Tény, nem a legszebb látvány, ha a körömlakkod lepattogzott, vagy ne adj’ isten beszakadt a körmöd, mert az valóban ápolatlan hatást kelt. A körömlakk lemosása körülbelül 2 perc, annyi időt azért szentelj magadra, még a legfárasztóbb napodon is!

7. Arcszőrzet

Fuck what ya heard, facial hear isn't something you should be ashamed about. You do you!!!

Nem olyan dolog, amit szégyellni kellene, hiszen ez vagy Te, ilyen kivitelben, ilyen csomagolásban! Fogadd el magad!

(Forrás: buzzfeed.com)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top