nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Olyan esküvői fotóst keres a pár, aki a nászéjszakát is megörökítené

Olyan esküvői fotóst keres a pár, aki a nászéjszakát is megörökítené

Persze természetes, hogy mindenki azért hív esküvői fotóst, mert szeretné, ha a nagy nap minden pillanatát megörökítenék, de a nászéjszaka közbeni kattogtatás azért nem szokott beletartozni a munkakörbe.
NLCafé
f Ajánlom

Egy amerikai pár szerette volna, ha minden, de tényleg minden pillanatát megörökítik esküvőjük napjának. A házasság előtt álló pár egy hirdetésben keresett esküvői fotóst a nagy napra, a munkakör leírása azonban némiképp szokatlannak tűnik:

“Olyan embert keresünk, aki az elejétől a végéig dokumentálja a napot. Különösen bízunk benne, hogy találunk valakit, aki vállalja a végét is, ez ugyanis nehéz feladatnak tűnik. Mindketten tartogattuk magunkat az esküvőre, és bár tudjuk, hogy az első alkalom valószínűleg kicsit furcsa lesz, azt reméljük, a fotósnak sem lesz sokkal furcsább, akit arra kérünk, legyen jelen és dokumentálja ezt is (gyönyörű és ízléses formában).”

Olyan esküvői fotóst keres a pár, aki a nászéjszakát is megörökítené 

A kérés elég bizarrnak tűnik, azt pedig elképzelni sem tudjuk, mit akarnak majd csinálni ezekkel a képekkel. Az mondjuk tény, hogy az első alkalom tényleg úgyis fura lesz, szóval lehet, hogy már mindegy is, mennyivel lesz még furcsább…

 

Mashable

Megosztás Facebookon