Életmód

Otthoni edzés: mozogj hatékonyan a babáddal – videó

Szalka Andi személyi edző a 6 hónapos kislányával mutat szuper gyakorlatokat. Hogy csinálja? Hogy válik az otthoni edzés igazán eredményessé? Rövid videókban Andi megmutatja nektek!

Szalka Andi személyi edző a kislányával edz, szuper gyakorlatokat mutat meg nektek legfrissebb videóiban, amit közösségi oldalán ti is megtaláltok. Ne keseredjetek el, ha nem bírjátok az iramot, legközelebb már jobb lesz. 

Andi tippje: Mindenképp figyeljünk a testünkre, hagyjunk neki időt, hogy regenerálódjon, és fokozatosan kezdjük terhelni! A babánk fejét pedig ahol kell támasszuk alá, és nagyon figyeljünk ráj! 

Az otthoni edzésbe így vonhatjátok be csöppségeteket:

És még egy remek inspiráció otthoni edzéshez:

Edzésterv 3 körben:

10 guggolás – emelés
10 pár negyed fordulat
10-10 egylábas felállás térdhúzással

3 körben pici pihenővel:

1 perc “futás” kartámaszban

3 körben:

10 pár nyújtott lábemelés
10 pár szűk-széles fekvő
10 lábleengedés ollózással

Így edz otthon hatékonyan babáddal - videó

Szalka Andi jelen pillanatban személyi edzői és csoportos óraadói munkái mellett a Gilda Max Fitneszterem-hálózat szakmai vezetőjeként, valamint a HOT IRON magyarországi képzéseinek vezető oktatójaként dolgozik. 
És ami talán a legfontosabb, édesanya. Egy gyönyörű, mozgékony, mosolygós kislány anyukája aki igyekszik segíteni a mozogni, fogyni, az életmódot váltani szándékozóknak. 

Olvass még többet az otthoni edzésről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top